Dagen innan Februari

Ja då va det söndag, dagen innan måndag. Va händer? börja chilla å ladda upp inför nästa veckas tema som blev uppskjuten, pineapple och naked twister, Det ser vi victorianer fram emot.

Några ord som sammarfattar helgen: beerpong, fylla, naket, blött, uppdrag, smuts, Habit, volleyboll.


//Che Guevara



IV, grymt eller?

Sitter i Victoria House o väntar på att pizzan ska bli klar, Isla Vista "IV" var ingen höjdare. Ingen hängde på till efterfesten med nakentwister. Zimmerman gjorde rätt i att stanna hemma, eller hade han gjort festen, behövs zimmerman för att fest ska bli fest!?
Fråga vi ställer är, Vart är Kesha, Kesha är borta, har han fått till det. Ringer Kesha..... Telesvar, ska man va orolig eller glad för hans skull.
Livet går vidare o pizzan kommer smaka jävligt bra, God bless and peace in celeberty!

Generalen

Operation pineapple uppskjuten

Ananas idén dog i sin vagga, hur det blir med Twister är oklart. En akut förkylning är anledning till de ändrade planerna. Och anledningen till förkylningen kan härledas till klädseln vid dagens beachvolleyboll. Shorts och bar överkropp kändes helt rätt trots en kall bris och kylig sand.

Resten av kamraterna har siktet inställt på årets första IV-kväll. Gissningsvis sitter de just nu i en limousine nåonstans mellan Santa Barbara och goleta, lagom runda om fötterna och övertygade att det kommer bli en episk-kväll. Vilket det självklart inte kommer att bli. I samma stund som de kliver av i IV kommer dem inse sitt misstag. Det kommer bli en 2 timmar lång promenad fram och tillbaka på del playa innan de ger upp och åker hem, 20 dollar fattigare, långt ifrån episkt. IV är alltid ett bra fest alternativ i teorin, sällan i praktiken.

Jag är inte bitter över att jag sitter hemma halvsjuk istället för att befinna mig i IV, nej nej

Ananas

Efter en ananas-burgare på Kahuna väcktes iden om att injicera någon typ av sprit i en ananas. Det fungerar ju med vattenmelon, jag ser inga som helst problem med att byta ut melonen mot en ananas. Detta måste testas. Detta SKALL testas. Låter göttigt

Under dagens promenad på State St gjorde vi ett impuls-inköp av ett TWISTER spel.

Ananas/twister-tema ikväll! Oslagbar kombination
R.Z.

Bildbevis från festen

Vad som hände på festen igår är inte helt klart. Men vi har några ledtrådar i de objekt vi hittade i lägenheten nu på morgonen.

 

Beer pong-bordet


Ett tidningsställ! Va fan kom det ifrån?


Tung som fan. Vet inte vad det är.



Den här skylten hör heller inte hit

 

 

/ Kesha


välkomna mitt herrskap!

Jag skulle vilja påstå att det som i denna stund händer, är början påen ny era. Människor kommer att tala om före och efter- W Victoria bloggen. Redaktioten består av D. trump, Che Guevivara, Generalen, Kesha samt R. Zimmerman. Vi hoppas att vi får ett betydande läsar stöd. Jag kan iaf meddela att kvällen har erbjudit fylla, hud och okontrollerat supande. Jag vill även påpeka att idén med bloggen kom efter en fruktansvärt blöt kväll på 311WestVictoria. Jag hoppas för allt i världen att mina vänner och kamrater håller upp denna blogg.

För de inavlande människor som mot förmodan befinner sig utanför Amerikas gränser, kan jag meddela att vi befinner oss i Santa Barbara US. Eftersom min vän, generalen, inte hhar någon webb-cam bjuds det inte på några bilder.


Ett första inlägg från bloggens Mästare

R. Zimmerman

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0